Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - chevrolet cruze r.v.2012 lpg-benzín-startuje pouze na benz.

10.2.2019 12:28:12
Jméno: pavel malina Předmět: chevrolet cruze r.v.2012 lpg-benzín-startuje pouze na benz.
mám toho cruze a koupil jsem jej z druhé ruky, při startování to jde pouze na benzín, a po ujetí cca 2 km se to samo přepne na lpg, chtěl bych vědět zda to tak má být, nebo nikoliv.Mně to trochu zlobí jelikož musím semtam kupovat i benzín, tak prosím o nějakou radu, děkuji předem, jsem z F Místku, po př na email. 26141@seznam.cz, nebo tel. 732735920
11.2.2019 7:43:54
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: chevrolet cruze r.v.2012 lpg-benzín-startuje pouze na benz.
Dobrý den, tyto systémy fungují následovně. V LPG nádrži je LPG v kapalné formě a aby dávkování bylo správné je třeba ho převést do plynné formy. To se děje v reduktoru (odparníku), který je vyhříván chladící kapalinou. Do doby, než dojde ke spolehlivému odpaření kapalné fáze (teplota reduktoru min. 35 oC) je motor poháněn benzínem. Teprve po dosažení této teploty dojde k přepnutí.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací