5.4.2019 16:22:05
Jméno:
Bohuslav Předmět:
zvýšení kroutíciho momentu/výkonu/ u LPG systémuZdravím,předem Vám děkuji za minulou radu u LPG Landi Renzo,bylo to teplotním čidlem,byl vyčištěn i reduktor,ale zdá se mi možná subjektivně,že z odfuku reduktoru cítím více plyn,je to možné nebo se ten lehký oder musí úplně odstranit??Dalším co by mě zajímalo a prosil bych o radu /Š Octavia combi1,8tsi/,protože dosti cestuji dálkové trasy a chtěl bych zvýšit trochu krout.moment i výkon,zda je to u tohoto systému možné.Díval jsem se na reduktor a ten je na 160kw,dle info bych chtěl cca 145kw,šlo by to nebo co by se muselo ještě změnit.Moc díky za odpověď.B.
8.4.2019 7:37:34
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: zvýšení kroutíciho momentu/výkonu/ u LPG systémuDobrý den, celý LPG systém musí být těsný. Pakliže je cítit plyn, doporučuji navštívit plynaře, který pomocí detektoru únik zjistí a opraví. Úpravu kroutícího momentu bych nedoporučoval, neboť u motorů s přímým vstřikováním paliva je LPG firmware a LPG software postaven na benzínový software. Laicky řečeno pokud chip tuningem změníte hodnoty benzínového programu (tlak turba, tlak paliva apod.), pak nemusí LPG systém pracovat správně.