Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - řídící jednotka Landi Renzo v Dacia Sandero

14.5.2019 18:13:46
Jméno: Martin Jílek Předmět: řídící jednotka Landi Renzo v Dacia Sandero
Dobrý den,
mám 6 let Dacii Sandero, kde mám "z výroby" (ve skutečnosti namontované někde v ČR) LPG Landi Renzo. Prodejce mi nedal k LPG žádné dokumenty, jak jsem poté zjistil při provádění STK. Nyní mám problém s LPG, kdy mi nepravidelně nechce při jízdě na LPG přepnout, vykazuje chybu přerušovaným pískáním a musím auto znovu nastartovat, aby se "resetovalo" a poté zkusit na plyn přepnout znovu. V servisu (nikoliv značkovém, kde LPG nerozumí, jak se přiznali), mi sdělili, že řídící jednotka na LPG je zakódovaná a nedokážou mi tedy LPG seřídit. Je nějaké řešení, mimo návštěvu značkového servisu? Děkuji
15.5.2019 8:52:14
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: řídící jednotka Landi Renzo v Dacia Sandero
Dobrý den, závada může být např. v některém čidle, v elektroinstalaci….. bez provedení diagnostiky pouze hádám. Řídící jednotky u Dacie z výroby jsou opravdu zablokované a servis je možný jen ve značkových servisech Dacia. Pokud chcete jezdit na plyn jako rozumné řešení bych viděl přemontáž na jiný systém, který je servisovatelný. Pokud budete potřebovat další informace můžete nás kontaktovat na tel. 606 659 530.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací