13.6.2019 23:18:08
Jméno:
Pavel Předmět:
LPG Škoda Fabia 1.4 MPiDobrý den, mám Škodu Fabii 1.4 mpi a v ní systém LPG značky Lovato. Když je auto ohřáté na standartní teplotu, tak lze přepínat benzín, plyn uplně bez problémů vše funguje, tak jak má v otáčkách i na volnoběh, ale když příjdu ráno ke studenému autu nebo i odpoledne třeba po 4 hodinách co auto někde stojí na parkovišti, tak normálně nastartuju na benzín, plyn je v přípravě a až přepne z benzínu na plyn, tak motor vždycky chcípne a musím znovu nastartovat a takhle pořád dokola dokud se auto neohřeje, ale pokud v tu chvíly, kdy se to zrovna přepíná na lpg prošlápnu plynový pedál nebo už jedu a za jízdy mám zařazenou rychlost, tak motor nechcípne. Chcípne pouze na volboběh a za studena což je docela na prd, když jedete třeba někde s kopce a vyřadíte rychlost nebo se někde motáte se studeným autem po městě a chcípne to, tak ste rázem bez posilovače brzd atd. Byl jsem s tím už u plynaře a ten LPG napojil na diagnostiku a říkal, že to dělá teplotní čidlo, že pořád ukazuje 90 stupňů a že proto to tak brzy přepíná na LPG a motor na to není připravený, ale po výměně problém stále přetrvává.
14.6.2019 7:42:48
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: LPG Škoda Fabia 1.4 MPiDobrý den, pokud dojde k přepnutí z benzínu na plyn, jsou splněny nastavené podmínky, a to zejména teplota přepnutí snímaná teplotním čidlem na reduktoru (obvykle nastavena na 40o C) a dostatečný tlak plynu snímaný tlakovým a teplotním čidlem plynu. Na vině pak mohou být např. „přilepené“ vstřikovače, kdy hmota podobná parafínu znemožňuje ve studeném stavu pohybu jadérka vstřikovače. Prevencí tohoto znečištění je včasná výměna filtrů plynné i kapalné fáze LPG. Doporučuji proto zkontrolovat vstřikovače případně provést jejich výměnu. Následně pak diagnostickým programem zkontrolovat správnou funkčnost ostatních komponent LPG systému a nastavení plynové mapy.