Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Grand Voyager 3,8

16.6.2019 23:21:46
Jméno: Martin Elšík Předmět: Grand Voyager 3,8
Dobrý den, před nedávnem jsem si nechal namontovat LPG do Chrysler grand voyager 3,8. Po převzetí vozu jsem zhruba po 150km zjistil,že na kontrolce stavu paliva svítí pořád plná. Reklamoval jsem a nyní po naplnění nádrže do plna se rozsvítí 3 ze 4 teček a po ujeti 30 km jsou už jenom 2. Navíc auto po přepnutí na LPG začne neskutečně cukat,tak přepínám zpět na bezin a tohle se děje zhruba každé druhé nanastartování. Poradite čím by to mohlo být?
17.6.2019 7:35:55
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Grand Voyager 3,8
Dobrý den, závada při zobrazování stavu paliva může být v některém komponentu (multiventil, smínač hladiny….), v nastavení ukazatele hladiny v diagnostickém programu a nelze vyloučit ani závadu v zapojení elektroinstalace. Příčina cukání může být způsobena více faktory od špatného zapojení přes vadnou funkci některého komponentu až po špatné nastavení. Pro zjištění závady bude tedy nutné dle schématu zkontrolovat správnost zapojení a připojit LPG systém k diagnostickému programu.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací