20.6.2019 21:54:47
Jméno:
Radek Olša Předmět:
Ztrácí se výkonDobrý den, mám ve voze Volvo V70II motor 2,4 turbo namontovaný systém ESGI s reduktorem KME Red1 gold a vstřiky Valtek T30. Je to cca 4 týdny zpět co mi motor začal na LPG zlobit. Chová se jako by do vstřiků nešlo palivo (podobně jako když dochází nádrž, než se to přepne na benzín). Nemá výkon a někdy, při přidání plynu, jede chvíli jakoby na 4 válce a najednou vystřelí vpřed.
Vyměnil jsem všechny filtry LPG, vyčistil a seřídil vstřiky, vyčistil reduktor a vyměnil membrány a vyčistil ventil na vstupu do reduktoru.
Jediné co ještě není zkontrolované je tlak reduktoru, ale nemám kabel, abych ho mohl zkontrolovat v PC. Ale tlak se asi z ničeho nic sám od sebe nezmění.
Co by ještě mohlo výše zmíněné chování způsobovat? Vadný MAP senzor? Nějaká hadička k němu? Systém se na benzín nepřepíná, jenom když dojde plyn.
Na benzín jede auto normálně.
Na LPG je od montáže najeto cca 155 000 km, celkem má auto 335 000 km.
Je zajímavé, že od minulého pátku auto zase jezdilo normálně a dnes to začalo opět zlobit.
Děkuji za každý nápad.
Olša
21.6.2019 8:22:40
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Ztrácí se výkonDobrý den, zkontroloval jste stav zapalovací soustavy zejména svíčky? Plyn vyžaduje pro zapálení bezvadný stav zapalovací soustavy, a i když vozidlo jede na benzín normálně v plynu už se mohou projevovat problémy. Provedl jste vyčištění a repasi téměř všech mechanických dílů a přesto se závadu nepodařilo odstranit. Vždy, pokud se repasují vstřikovače či reduktor je třeba diagnostickým programem zkontrolovat tlak, vstřikovací časy a správnou funkčnost všech ostatních součástí a sensorů LPG soustavy a na základě výsledku diagnostiky, případně provést příslušná nastavení tlaku i plynové mapy. Navštivte proto svého plynaře, který provede diagnostiku a závadu odstraní.