Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Tartarini

10.7.2019 20:21:26
Jméno: Vojtěch Kubeš Předmět: Tartarini
Dobrý den. Ve svém voze mám nainstalovane LPG firmy tartarini, po umytí motorového prostoru mi pravděpodobně odešla řídící jednotka, byl jsem v místním servise kde se pokusili napojit diagnostikou, ale nezadarilo se, jednotka prostě nekomunikuje, promereno, do jednotky i z jednotky proud jde... Na přepínací skříňce jsem po umytí měl problém, že po přepnutí na LPG se plyn rozjel, běžel cca 5-10 vteřin a pak začaly blikat diody společně se zvukovým tónem. Po vypnutí motoru už krabička nesvítí, ani dioda pro benzín, zkrátka je úplně mrtvá. Zkoušel jsem vyndat pojistku, odpojit konektory od ŘJ a povedlo se krabičku nastartovat, svítila dioda pro benzín, po přepnutí se vše opakovalo, čili LPG jelo cca 5-10 sekund, následně se LPG odpojilo společně se zvukovým a světelným doprovodem na přepínací krabičce, od té doby je krabička mrtvá a už se mi nepovedlo ani po odpojení konektoru, výměny pojistky ji znovu zprovoznit alespoň do stavu, kdy by označována provoz na benzín. Řidicí jednotku mám SEQ Evo O1 se dvěma konektory. Je možnost řidicí jednotku opravit nebo je nutnost koupě nové? Případně na kolik by vyšla, na internetu jsem hledal a co jsem našel, tak dnes už se vyrábí pouze v o plastovane podobě (mám ještě hlinikovou), ale našel jsem pouze s jedním konektorem, pak ještě s označením Young pokud se nepletu, ale nevím jestli je tato jednotka pro mě vhodná. Můžete mi prosím poradit, případně poslat odkaz či cenovou kalkulaci nové ŘJ pakliže by ta stávající nešla opravit? Předem děkuji za odpověď
11.7.2019 7:33:23
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Tartarini
jednotka by byla kompatibilní s Vaší stávající řídící jednotkou. Doporučuji proto obrátit se na servis, který systémy Tartarini instaluje např. Auto Unger s.r.o. v Brně.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací