Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Nárůst spotřeby+pokles výkonu

26.4.2011 13:17:27
Jméno: J.Rutar Předmět: Nárůst spotřeby+pokles výkonu
Dobrý den, měl bych na Vás prosbu o radu. Mám podtlakvé LPG Lovato a došlo k nárůstů spotřeba a snížení výkonu auta, provedl jsem výměnu filtru LPG, vzduchového filtru a membrán LPG, výkon se mírně zvýšil, ale stále je menší oproti dřívějšku, spotřeba je stále zvýšená, rovněž jsem vyměnil svíčky. Mohl by jste mi poradit co by mohlo mít ještě negativní vliv na spotřebu LPG? Motor má najeco cca 15tis po GO. Předem děkuji za radu
26.4.2011 14:50:24
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Nárůst spotřeby+pokles výkonu
Dobrý den pane Rutar. Vy jste skutečně učinil vše, co by mohlo vést k uspokojivé spotřebě a minimalizaci poklesu výkonu. Bohužel podtlakové systémy nedokážou zaručit nárůst spotřeby oproti benzínu do hranice cca 10-15% . To dovedou pouze sekvenčně vstřikované systémy. Současná proměnlivá kvalita LPG ve značné míře ovlivňuje jak spotřebu tak i výkon motoru. Tak se můžete dostat na zvýšení spotřeby až o např. 20%. Doporučuji proto celkové seřízení systému pomocí diagnostiky ATAL . S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací