Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotaz na montáž LPG

26.4.2011 23:38:45
Jméno: Miki Předmět: dotaz na montáž LPG
dobrý den, chtěl bych se informovat o možnosti zástavby LPG do zcela nového vozidla Renault Clio, motor 1.2 benzin, 75 k. Na tomto fóru jsem se dočetl, že by neměl být problém vozidlo "zajíždět", i když se již nejedná o zajetí v pravém slova smyslu, na LPG, zajímalo by mne zda u tohoto typu motoru, je nutné přimazávání, častější výměny oleje apod. Dále by mne zajímala cena, samozřejmě sekvenční vstřikování s toroidní nádrží. Nejedná se o turbomotor. děkuji Miki
27.4.2011 7:39:54
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz na montáž LPG
Dobrý den pane Miki. Zástavba zařízení LPG do Vašeho typu vozidla patří do tzv. bezproblémových standardních montáží. Přimazávání není nutné a frekvence výměny oleje se dokonce prodlužuje. Ano, doporučuji vícebodové sekvenční vstřikování s autoadaptivitou (schopnosti přizpůsobení se měnicím se parametrům motoru vlivem provozu) a 3D Mapou ( nastavení optimální směsi v celém rozsahu otáček a zátěže). Cena montáže je u naši firmy 28.000 Kč včetně DPH, toroidní nádrže a ukazatelem stavu množství plynu na přepínači. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací