Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - zápisy

25.8.2019 8:01:05
Jméno: David (shodou okolností..) Předmět: zápisy
zapomněl jsem podotknout že z majitele vozidla jsem nedostal ani přílohu k Tp o LPG takže ani nevím jak je staré,ale co jsem hledal na flašce tak jsem našel jen nějaký zrezlí štítek z kterého není nic patrné ale podle stavu nádrže (jsem instalatér)bych řekl že na tohle nikdo revizi dát nemůže a že flaška bude už za životností. Díky za rudu David
26.8.2019 7:15:01
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: zápisy
Dobrý den, odpovím na oba Vaše dotazy najednou. Pokud se demontuje LPG zařízení servis, který má oprávnění k demontáži, provede se ve velkém technickém průkaze vozidla příslušný zápis. Pak majitel vozidla nebo zmocněná osoba navštíví odbor dopravy, kde za správní poplatek 50 Kč provedou ve velkém technickém průkaze změnu paliva a hmotností a vymění malý technický průkaz. Pokud chcete absolvovat STK, musí LPG zařízení fungovat a LPG nádrž musí být platná. Doporučuji proto, abyste navštívil plynaře, který posoudí platnost LPG nádrže případně ji vymění, vyhotoví Vám „Revizní protokol“, kde bude uvedeno, o jaké LPG zařízení se jedná, jeho hlavní komponenty včetně výrobních čísel a homologací (pokud jsou čitelné) a potvrdí, že zařízení vyhovělo těsnostní zkoušce.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací