Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Problém s LPG

10.9.2019 22:26:19
Jméno: tomas.venclicek@seznam.cz Předmět: Problém s LPG
Dobrý den,
koupil jsem audi a4 b6 1.8t 120kw quattro 2003 předělané na lpg. Lpg systém by měl být dle všeho elpigaz ,ale jednotka je AG comp. Chvíli po koupi začal Lpg systém blbnout a to že cca po 20 kilometrech Lpg samo vyplo a po opětovném manuálním zapnutí bylo vše ok, poté Lpg začlo vypínat ještě častěji tak jsem zajel k místnímu plynařovi a ten jelikož tento systém nedělá tak mi doporučil výměnu filtru a rovnou udělal i revizi lpg kvůli stk. filtr jsem vyměnil (filtr vstup 16mm a výstup 12mm) provedl jsem těsnostní zkoušku mydlinkovou vodou a lpg začalo po ujetí cca 1000 km vypínat zkontroloval jsem tedy hadičky k lpg filtru i když byly již značně opotřebované tak jsem netěsnost nenašel ,ale pro jistotu jsem je vyměnil těsnostní zkouška opět v pohodě ,ale jelikož jsem neměl po ruce lpg hadičku průměru 16 použil jsem hadičku průměru 12 (ano narvat to tam doopravdy šlo) po výměně hadiček ,ale lpg nechce přepnout kolikrát ani po 10 kilometrech jízdy a když už přepne tak se po cca kilometru vypne a nejde zpět nahodit. Myslíte,že by mohl být problém v oné hadičce že tam plyn valí nějak špatně i když výstup je průměru 12 a vstup ted vlastně taky má to nějaký vliv ? Předem děkuji za odpověď
11.9.2019 7:52:58
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: Problém s LPG
Dobrý den.
Hadičkou to nebude. My v našich sadách používáme hadici 12 mm normálně a vozidla jezdí. Může být vadná nějaká součástka, ale bez připojení diagnostiky bychom jen hádali. Je nutné určit správně, co je ve vozidle za ŘJ a najít servis, který umí tuto jednotku diagnostikovat.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací