Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Volnoběh

2.10.2019 12:12:33
Jméno: Petr Předmět: Volnoběh
Dobry den. Mam octavia 1.6, 75kw, rok 2002, lpg lovato, resim problem s prechodem na volnoběh, obcas se mi stava pri jizde ze mi auto (zdechne) obvykle pri prechodu na volnobeh (treba pri prerazovani,pred krizovatkou atd) dejme tomu ze na 100km se mi to stane 10x uz jsem vymenil svicky na bosch myslim super + co jsou pro Lpg, vycistil klapu, zatim se omezilo jen obcasne zdechnuti pri prepnuti po startu prechod benzin plyn (bez ohledu na teplotu). Obcas to i citim na vykonu nebot kdyz ma motor tendenci zdechnout tak otacky dejme tomu klesnu prudce z 2500 az pod volnobeh napr 300 pak ,1000 pak 700, a bud se to ustali a motor nevypne nebo to skratka zdechne.. Tento jev "obcasne kolisani a prudky pad k volnobehu" jsem drive znal z benzinu na jinem aute kde byla vadna skrtici klapa ale vse v benzinu. Zato ma octavka jede v benzinu doslova prikladně, zato. Lpg zlobi jen pri prechodu na lpg, vsiml jsem si jeste jednoho jevu, mam treba natankovano plyn dam priklad do 3 zelenych a kdyz mi auto zdechne a jsem nucen ho startnout, automat startne na benzin a po 20s to prepne tak vidim ze po zdechnuti ukazuje obsah nadrze v cervenem tj skoro malo a pak behem 30sekund od nastartovani pomalu pribudou zelene zpatky do stavu jak byli predtim.. Muzete mi poradit co jeste mohu opravit nez to odvezu do lpg servisu?
3.10.2019 7:51:10
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Volnoběh
Dobrý den, bez provedení diagnostiky bych jen hádal a vyjmenovávat komponenty, které by v případě jejich nesprávné funkce mohly způsobovat závadu nemá smysl a vyměňovat komponenty metodou pokus omyl je mnohdy dražší, než návštěva odborného servisu, který diagnostikou závadu určí a odstraní.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací