Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Zápach LPG v kabině

2.12.2019 14:52:49
Jméno: Jana Předmět: Zápach LPG v kabině
Dobrý den, mám ve voze LPG systém Tartarini a občas když vozidlo zastavím třeba na křižovatce, nebo někde prudce zabrzdím, tak jde v kabině silně cítit plyn.
Vozidlo bylo na revizi, dělali se tlakové zkoušky, hledal se únik pomocí detektoru a vše bez závad. Dnes jsem byla v dalším servise kde se zabývají LPG a ani tam nic nenašli. Plyn jde cítit opravdu jen někdy, tak že ten únik není stálý. Podotýkám, že výfuk není nikde prasklý a opravdu jde o zápach plynu LPG. Dokážete mi poradit, případně na koho se obrátit?
2.12.2019 15:10:35
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Zápach LPG v kabině
Dobrý den, obecně platí, že závadu lze diagnostikovat v momentu, kdy se projeví. Pokud se při kontrole neobjevila, nelze závadu zjistit. Pro její odstranění bude třeba, aby se závada při diagnostice projevila, a to si zřejmě vyžádá, ponechat vozidlo v servisu nějaký čas. Na servis se můžete objednat u nás na tel. 606 659 530.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací