7.12.2019 0:30:58 Jméno: František Předmět: Tankování Dobrý den, v červnu jsem koupil Mazdu CX9; 3.7l awd r.v. 2010 s úpravou na lpg, nikdy předtím jsem auto s LPG neměl. V průměru jsem tankoval 55l plynu a plná nádrž benzínu (70l) mi vydržela i tři měsíce. Asi před měsícem jsem musel koupit novou autobaterii a od té doby mi auto hlásí špatně stav LPG v nádrži a benzín mi mizí z nádrže podstatně rychleji. Když mi dojde LPG tak se auto na benzín automaticky nepřepne a motor chcípne což nebylo v hustém provozu a rychlosti 130 na D5 úplně příjemné a při tankování jsem tam dostal pouze 30 l LPG. Netušíe kde by mohl být problém? Děkuji za odpověď
9.12.2019 7:24:26 Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Tankování Dobrý den, zřejmě při výměně baterie nebylo vše správně zapojeno nebo došlo ke zkratu což mohlo mít vliv na nastavení LPG řídící jednotky. Bude tedy třeba provést kontrolu správnosti zapojení a diagnostickým programem zkontrolovat nastavení LPG systému, zkontrolovat správnou funkčnost všech LPG komponent a plynovou mapu.