5.2.2020 22:02:11
Jméno:
Adam Předmět:
Chudá směs - zarušené plynné vstřikyDobrý den,
měl bych na Vás dotaz, zda jste se již s takovou anomálií setkali... Mám Octavia 2.0 mpi, elpigaz. Auto mi obcas na volnobeh a pri klidne jizde pocukava + sviti check engine-chuda smes. Po delsim patrani jsem prisel na to, proc je smes chuda. Mám zarušené plynové vstřiky od zapalování (v důsledku zarušené špatně otvírají a dávka je malá). Částečně pomohlo odstínění kabeláže, ale všechny další pokusy, včetně vedení kabeláže co nejdále od zapalování nepomáhají. Nejzajímavější je, že benzinové vstřiky zarušené nejsou. Nemůže se rušení do plynné jednotky dostávat přes napájení? Neřešil někdo podobný problém? Předem děkuji za rady. Adam
6.2.2020 10:34:02
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Chudá směs - zarušené plynné vstřikyDobrý den, pokud je LPG systém namontován správně k rušení signálu plynových vstřikovačů nedochází. Pro určení závady, co způsobuje chudou směs bude nutné připojit LPG systém k diagnostickému programu, který umožní zkontrolovat nastavení LPG systému a funkčnost jeho jednotlivých komponent. Příčin, proč je směs chudá může být celá řada špatný tlak plynu, špatné nastavená plynová mapa, špatná velikost trysek…… Pro odstranění závady navštivte svého plynaře nebo se můžete objednat u nás na tel. 606 659 530.