Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Kolísání otáček na volnoběh

6.3.2020 8:34:34
Jméno: Jiří Šimáček Předmět: Kolísání otáček na volnoběh
Dobrý den, mám vozidlo SAAB 9-7, obsah 4,2. V něm cca 5 let namontované LPG od firmy STAG 300-6 v servise p. Haldy. Poslední půl roku cca 8 x z 10 zastavení na červenou začnou velice kolísat otáčky volnoběhu a občas při rozjezdu vystřelí do výfuku a "chcípne", po přepnutí na benzín je vše v pohodě. Po rozjezdu na benzín, stačí 1 vteřina, přepnu z benzínu na plyn a auto jede v pohodě. Rovněž se rozsvítí kontrolka motoru. Byl jsem na několika seřízeních LPG v Neptunu, u p. Krále v H. Počernicích, byly vyměněny vstřiky s větším průměrem 3,2. Poslední závada dle diagnostiky (odvětrání par z nádrže) bylo vyřešeno výměnou víčka a opětovným seřízením LPG. Nyní po dvou dnech se vše opakuje. Rozsvítila se kontrolka, motor při volnoběhu na LPG začal kolísat a při jednom rozjezdu vystřelil a zhasl. Opětovné nastartování na LPG proběhne v pohodě. V čem je problém nebo mi prosím doporučte nějakého plynaře, který mě této záhady již zbaví. Děkuji
6.3.2020 10:00:55
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Kolísání otáček na volnoběh
Dobrý den, na servis se můžete objednat u nás na tel. 606 659 530. Jsme zástupci výrobce systémů STAG pro ČR a jako Bosch Car Servis disponujeme nejmodernější autodiagnostikou.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací