14.5.2020 16:10:43
Jméno:
Ota Předmět:
VW Sharan 1.8T blikání červené a modré diody u LPGDobrý den,
mám takový problém a to ten,že když nastartuji auto,po ohřátí se mi system přepne normálně na LPG,ale pouze na nějakou chvíli a poté se mi LPG systém vypne(bliká červená a modrá dioda).Takto se mi to vypína až do chvíle,než je auto zahřáté na provozní teplotu 90 stupňů a poté už mi LPG běží normálně bez vypínání... pozn.Plynu je v nádrži dost.
Nevíte,kde by mohla být chyba? Díky.
15.5.2020 7:26:46
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: VW Sharan 1.8T blikání červené a modré diody u LPGDobrý den, aby plynová řídící jednotka přepnula z benzínu do plynu, musí mít signál o dostatečném tlaku plynu a reduktor musí být zahřátý na nastavenou teplotu. Závada bude nejspíše ve snímání teploty reduktoru nebo v dodávce plynu, kdy může být závada v některém elektroventilu nebo sensoru snímání teploty a tlaku plynu. Diagnostickým programem lze sledovat všechny veličiny, přezkoušet funkčnost jednotlivých komponent, upravovat bohatost směsi (plynovou mapu) a také lze vyčíst paměť závad. Pro odstranění závady navštivte proto svého plynaře případně e na opravu můžete objednat u nás na tel. 606 659 530.