Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - RE: Svítící kontrolka motoru - Golf 1.6 mpi, 75kw

9.6.2020 21:04:13
Jméno: Standa Předmět: RE: Svítící kontrolka motoru - Golf 1.6 mpi, 75kw
Dobrý den, díky za předchozí odpověď.
Že za tím vším mohou být vstřikovače, jsem měl obavu od samého začátku. Pokud výměna lambdy, termostatu, filtru a svíček problém neodstranila, vzniká mi v takovém případě nějaký nárok u servisu na reklamaci?

Nicméně především mne zajímá jiná věc.
Náhradou za černé vstřikovače, by měla být modrá varianta Landi Renzo MED GI 25-65. Je samotná výměna složitá? K liště je výborný přístup a představuji si to pouze jako výměnu kusu za kus. Pokud bych tedy výměnu provedl sám, je třeba ještě nějak celý systém znovu nastavit? Samotné vstřikovače LR se údajně nijak štelovat nedají.

Díky!
10.6.2020 8:13:53
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: RE: Svítící kontrolka motoru - Golf 1.6 mpi, 75kw
Dobrý den, k Vašemu nároku na reklamaci se nebudu vyjadřovat, je to vztah mezi Vámi a servisem. Vím, že výměna všech vstřikovačů Landi Renzo není levnou záležitostí. Pokud se jedná o dodatečnou montáž LPG systému, pak po výměně vstřikovačů je kontrola nastavení plynové mapy diagnostickým programem nezbytná.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací