18.6.2020 19:53:58
Jméno:
Jiří Předmět:
Potíže s lpgDobrý den mám problém s provozem na lpg po posledni navštěvě servisu kdy mi byla vyměněna nádrž změřený emise a vyměněný svíčky mi za prvý strašně dlouho trvá než natankuji plnou nádrž a když už kompresor netlačí tak ukazatel stavu paliva ukazuje pouze 3 svitící diody místo čtyř, a za druhé auto na volnoběh má kolísavé otáčky a když chci zrychlit na vyšši rychlost tak začne auto škubat po chvíli se chytí a jede normálně před servisem bylo vše ok, děkuji za odpověď a přeji pěkný den.
19.6.2020 7:19:07
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Potíže s lpgDobrý den, je velice těžké poradit, když neuvádíte žádné údaje o tom, jaké všechny úkony byly při výměně nádrže prováděny, tedy zda se měnila i plnící přípojka, zda typ a rozměry měněné nádrže byly shodné s původní, zda se použil stávající multiventil nebo byl nahrazen jiným, zda byl také vyměněn snímač hladiny LPG atd.. Co se pomalého plnění týká bude potřeba zkontrolovat plnící přípojku. Po výměně nádrže a multiventilu je třeba zkontrolovat ukazatel hladiny zkalibrovat. V případě že se mění nádrž za jiný typ (holandská nádrž se mění za nádrž s jedním otvorem) pak opravdu nemusí fungovat ukazatel hladiny LPG nebo nemusí fungovat správně z toho důvodu, že snímač hladiny paliva není kompatibilní s daným LPG systémem.