Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Splyňovač BRC Sequence fast neprepina do LPG

25.8.2020 22:59:34
Jméno: Laci Bereščík Předmět: Splyňovač BRC Sequence fast neprepina do LPG
Dobrý deň Vo svojom aute mám splyňovacie zar. BRC Sequence fast.
Neprepína mi do LPG, svietia mi len červené diody, ani nema snahu do ružovej diody, u elektromagn. ventilu 0.volt. Diagnostika nevykazuje žiadné chyby. Tejto chybe predchádzalo: pri studenom štarte mi po 3.sec. prepínalo do LPG, keďže motor bol ešte studený, tak mi to hneď zhaslo, to som musel opakovať 3x-5x potom mi to naštartovalo. Tak som nahodil diagnostiku, žiadná chyba, urobil som novú mapu, doladil som mapu tým, že som obohatil voľnobeh o 5% a tiež Gear o 10%, potom som sa pozrel na prechody, predzápal, nakoniec som to uložil. Výsledok bol taký, že ma už vobec nepreplo do LPG. Žeby som pri giagn. niekde urobil chybu, opakoval som to ešte 2x. Inak mi pred mesiacom servis Bosch nastavoval emisné hodnoty LPG aj Benzín, menené filtre, prep.relátko, lambda, katalyzátor, kde by som sa mal ešte pozrieť ? Ak by ste mi poradili, bol by som rád, s pozdravom, nech sa vám darí. L.B.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací