Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Přepíná do benzínu

19.10.2020 9:48:44
Jméno: David Předmět: Přepíná do benzínu
Dobrý den,
Mam kia ceed 1.4 na lpg a pri otackach nad 4000 mi prepne do benzínu zacalo to v létě tak jsem vymenil veškeré hadice a filtr a bylo to dobre jen sem tam to udelalo kdyz jsem to delší dobu drzel v otackach ale ted se ochladilo na cca 3 stupne a dela to pokazde čím by to mohlo byt?
19.10.2020 14:16:05
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Přepíná do benzínu
Dobrý den, pokud LPG systém přepne zpět do benzínu, není splněna některá podmínka nutná proto, aby systém fungoval na LPG. Ve většině případů se jedná o signál teploty reduktoru a signál tlaku plynu. Závažné závady jsou zapisovány do paměti řídící jednotky LPG. Pro zjištění závady bude nutné připojit LPG systém k diagnostickému programu, vyčíst paměť závad, zkontrolovat správnou funkčnost jednotlivých komponent LPG systému a zkontrolovat hodnoty jednotlivých signálů. Na základě výsledku pak provést opravu. Pokud budete chtít závadu odstranit, můžete e objednat na servis u nás na tel. 606 659 530.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací