Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Vypnutie LPG

28.12.2020 15:46:55
Jméno: Dávid Předmět: Vypnutie LPG
Zdravím, mám otázku ohľadom LPG systému značky BRC, sq32. Ide o vozidlo Hyundai i20, ktoré má najazdené 65000km z toho 60000 na LPG. Zatiaľ všetko šlo viacmenej bez problémov. Teraz po 4 rokoch mi začína vypínať systém skupinovač. Minule sa to stalo raz, približne v polke nádrže a v kľudných otáčkach. Neskôr sa to začalo prejavovať častejšie v otáčkach nad 4000. Niekedy to však beží aj v otáčkach bez problémov. Naposledy mi to spravilo pri akcelerácii do kopca na 3ke a 3500 otáčkach a mal som plnú nádrž. Nejaká rada, že čo s tým je l? Ďakujem.
4.1.2021 9:19:10
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Vypnutie LPG
Dobrý den, během provozu na LPG vyhodnocuje plynová řídící jednotka všechny signály, které dostává z jednotlivých sensorů. Pokud některý signál nesplňuje požadované hodnoty, přepne do benzínu. Nejčastěji k přepnutí do benzínu dochází vlivem poklesu tlaku plynu. To může být způsobeno závadou reduktoru, sensoru tlaku atd.. Pro zjištění závady bude nutné použít diagnostický program.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací