Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dodge Ram 5.7 HEMI + LPG Prins

8.2.2021 23:38:18
Jméno: Petr Předmět: Dodge Ram 5.7 HEMI + LPG Prins
Dobrý den, mám Dodge Ram 1500 5.7 HEMI s LPG Prins model 2019 facelift - stejný jako 2018. Auto jsem kupoval nové již s Prins v Německu minulý rok. Mám najeto 12000 Km. Minulou zimu nebyl problém, ale letos mám problém s jízdou na LPG. Když se přepne na plyn, tak motor jde nepravidelně a svítí kontrolka motoru. To stejné se děje i v případě, že je motor dostatečně ohřátý, třeba i po 20min. jízdy a to nejsou žádné mrazy, dělá to i v případě, že je třeba 4°C. Na LPG funguje, až když auto nechám běžet alespoň 20min. na místě. Nechová se to pokaždé stejně.
9.2.2021 8:03:26
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Dodge Ram 5.7 HEMI + LPG Prins
Dobrý den, to že svítí kontrolka souvisí s nesprávným složením palivové směsi. Závada může být jak v zapalovací soustavě, tak i v plynovém systému. Pro zjištění a odstranění závady bude třeba provést diagnostiku případně další doplňková měření. Doporučuji navštívit odborný servis, který dělá systémy Prins.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací