7.5.2021 20:34:24
Jméno:
Balut Martin Předmět:
Při jízdě na LPG pomalu padá rafička ukazatele benzínuDobrý den, do svého Berlinga 1.4 MPi r.v. 2003 listopad po faceliftu jsem si svépomocí nainstaloval LPG (nechtěl jsem aby mi někdo vrtal do karosérie a použil hlavně ocelové texové vruty v pozinku - mám vše v nerezu), které funguje perfektně. Vše již mám zapsané v TP k mé spokojenosti. Systém Magic G4, multiventil Tomaseto s EX nádrží, Lovato reduktor, LPG TECH DRAGON V4 vstřikovače. Problém je jako tu už hodně lidí řešilo padající rafička benzínu při jízdě na LPG. Prosím jaké emulátory mohu zkusit použít, abych se možná tohoto frantíkovského problémů mohl zbavit? Je to můj risk, a když to nebude fungovat daruji emulátory někomu jinému nebo to dám nějakému plynaři. Díval jsem se na A.E.B katalogové číslo AEB392. Další je STAG FLE-FC a poslední
kat.číslo AGW40327 (u posledního nemohu najít schéma zapojení vodičů).
Pokud mi poradíte či doporučíte emulátor, který by mi mohl možná pomoct byl bych vděčný a případnou možnost zakoupení emulátorů bez možností vrácení....je to test, který nemusí fungovat.
Děkuji předem.
10.5.2021 8:17:56
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Při jízdě na LPG pomalu padá rafička ukazatele benzínuDobrý den, emulátory AEB392 a emulátor STAG FLE-FC by měly Váš problém vyřešit. Setkali jsme se i s případy, kdy i přes vyzkoušení různých emulátorů od různých výrobců, se nepodařilo emulaci vyřešit. Emulátor si můžete objednat u nás na tel. 606 728 358.