Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz lpg

28.8.2021 9:29:45
Jméno: Pavel Špaček Předmět: Dotaz lpg
Dobrý den. Mám v autě Roomster namontován systém europegas basico 24 4. Do včerejška před stk a měření emisí lpg a benzinu všechno v pořádku. Technik neuměl přepnout lpg na benzín a já taky ne. Auto mám krátce. Požádal mě o pomoc. Jediné co mě napadlo zavřít v nádrži přívod. To vsál nepomohlo. Tak jsem odpojil v nádrži elektroventil a už to jelo na benzin. Udělaný obě emise a technická. Odjíždím na benzin a chci to přepnout na lpg ale při pokusu se rozsvítí všechno jako když je to v pořádku ale při cvaknutí se ty ledky všechny rozblikají a pískají a auto chcípne jako když je prázdná nádrž. Ale na 100% vím že není, včera před stk jsem tankoval do plna. Pak jsem přišel na to jak to přepínat. Podržet 5 vteřin na ukazateli lpg středové tlačítko a nastartovat. Ale závada je pořád stejná. Nějaká rada já to přepnout zpět na lpg prosím. Moc děkuji za pomoc.
30.8.2021 11:07:50
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Dotaz lpg
Dobrý den, neumím dát jinou radu než navštívit servis a připojením k diagnostice zjistit co je špatně.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací