1.6.2011 9:35:11
Jméno:
Karel Šmíd Předmět:
OdpoveďVážený pane ing. Pataky,
dekuji Vám za ochotu vyřešení problému, o kterém sem Vám psal. Moje auto už přestalo startovat úplně a ráno jsem jej musel i roztlačovat. (jako-by pořád startovalo na plyn) S firmou, která mi LPG instalovala již v kontaktu nejsem a proto jsem požádal a odvezl auto do jiného servisu, který LPG demontoval za 6000 Kč. (připomínám cenu instalace 28000,-).
Moc jsem tedy na LPG neušetřil a počítám, že si ho v nejbližší době do vozidla nedám. Co k tomu dodat, nejprve spokojenost a poté tvrdé přistání do reality. Ještě dodám, jak jsem již psal, že mám 4 roky staré auto a najeto 60tis takže nejde o staré vozidlo, které by mělo dosloužit. Před instalací LPG vozidlo jezdilo a hlavně startovalo opravdu krásně. Taď mám systém LPG v krabici v garáži a kdyby měl někdo zájem tak je jeho. S pozdravem K. Šmíd
1.6.2011 10:25:49
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: OdpoveďVážený pane Šmíd. Velice mě mrzí, že jste demontoval zařízení LPG ze svého vozu. Myslím, že jste nevyužil všechny možnosti nápravy. O montážní firmu jsem se zajímal proto, že zařízení STAG 4 montuje bohužel i konkurence za které nemůžeme zaručit kvalitní montáž. Nevím, jaké máte vozidlo, nevím, která montážní firma provedla zástavbu, nevím, jestli má povolení k zástavbě apod. Vaše auto bylo v záruce, stačilo mi napsat ve kterém regionu bydlíte a já bych Vám doporučil našeho smluvního partnera pro provedení kvalitní opravy. Chtěl bych Vás požádat o zaslání jména firmy SMS – kou na 602 518 625. Předem děkuji. S pozdravem Ing.Pataky - technik