Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - ukazatel benzínu po přestavbě na LPG - Honda CR-V

12.9.2021 2:43:15
Jméno: Michal Raszka Předmět: ukazatel benzínu po přestavbě na LPG - Honda CR-V
Dobrý den, nechal jsem si předělat Hondu CR-V r. 2015, iVTEC 2.0, 114 Kw,najeto 90 000 Km na LPG, sytém STAG 4Q NEXT, k tomu redukce stejné značky, zdá se, že profi. Ptal jsem se na přívstřik a bylo mi sděleno, že pojede hlavně na plyn, jen při startování použije benzín. Jinak si to bude řídit sekvenčně vstřikování. Najel jsem zatím necelých 100 Km, jízda klidná, bez vysokých otáček. Zahlížím při tom nezanedbatelnou spotřebu benzínu. Vím o tom, že si to počítač vyhodnocuje dle různých parametrů. Nicméně teď si nejsem jist, jak to namontovali (v polsku Auto Mix Skryszow). Samozřejmě tam budu volat a zjišťovat. Jen by mě zajímal Váš názor. A zda má případně smysl montovat emulátor a případně jaký? Nebo se to časem srovná? Děkuji.
13.9.2021 7:35:33
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: ukazatel benzínu po přestavbě na LPG - Honda CR-V
Dobrý den, to, zda dochází ke spotřebě benzínu nebo se jedná o optický úbytek poznáte při dotankování. Pravdou je, že u některých Hond je potřeba použít emulátor hladiny paliva. Montáž případně zapojení emulátoru hladiny benzínu se řeší v případech, kdy zákazník zjistí, že po montáži LPG systému dochází k optickému úbytku benzínu. STAG 4Q NEXT je vybaven, mimo jiné i emulátorem FLE-JC pro japonská vozidla. Ze zkušenosti víme, že v některých případech je třeba použít emulátor jiný.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací