20.9.2021 11:39:13
Jméno:
Krnáč Radek Předmět:
RE: systém ZAVOLI BETA/ reduktor ZETA normalAno samozřejmě, jde o myšlenkové pochody přenesené na klávesnici. Jedná se o systém BORA... ale spíše mne zajímá , zda-li tento systém pustí plyn ke vstřikovačům bez správných nebo žádných údajích. Teplota reduktoru, plynu, tlak... podle mne pustí pouze pokud má údaje o teplotě plynu a tlaku, tedy čidlo za 1500czk, které jsem zakoupil. Ale pokud nemá údaje u teplotě reduktoru, čidlo na stránkách fedor pod označením 7564, tak to tam klidně pustí...A zajímá mne co znamená fáze, kdy na přepínači svítí zelenočervená dioda. Mám to brát tak, že čeká na veškeré údaje? Tedy v mém případě ještě na teplotu reduktoru, když čidlo pro tlaka teplotu plynu jsem vyměnil a plyn před ventily pustí až ke vstřikovačům. Když toto čidlo o tlaku a teplotě odpojím, tak to plyn ke vstřikovačům nepustí, tudíž toto čidlo funguje elektronicky a po výměně za nové i informativně a na motoru a benzínové části chyba ani problém není..musí být chyba jedině v čidle reduktoru. Vstřik i kdyby byl poškozený, na vině toho, že je to nespustí všechny nebude i přesto, že plyn je až u vstřikovačů nebude..z vlastní zkušenosti vím, že i na dva vstřiky to přepne.díky za odpovědí na otázky a názor.
20.9.2021 14:09:48
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: RE: systém ZAVOLI BETA/ reduktor ZETA normalDobrý den, změna barvy z červené na zelenou, kdy dioda svítí „oranžově“ signalizuje fázi, kdy dochází k postupnému přepínání jednotlivých válců na pohon LPG. Pokud tlak v LPG systému po otevření plynových vstřikovačů klesne pod nastavenou limitní hodnot nebo není dosaženo minimální hodnoty teploty pro přepnutí, systém ohlásí zvukovým signálem chybu a přepne zpět do benzínu. Pro zjištění závady je třeba připojit LPG systém k diagnostickému programu. Na servis se můžete objednat u nás na tel. 606 659 530.