5.1.2022 22:27:51
Jméno:
Pavel Předmět:
Kontrolka - závada ŘJ - Š.Octavia r.v. 2007 -1,6 l, 75 kW Dobrý den, mám u Vás instalován Stag 4 po výměně repas. vstřiků najeto 50 000 km , celkem 180 000.Občas se rozsvítí kontrolka - závada ŘJ. Auto jezdí zcela bez problémů. Při dřívějši TK mě na svitící kontrolku upozornili, ale víc to neřešili. Nyní jsem na jiné STK neprošel s tím, že po připojení na diagnostiku jim tato ohlásila závadu ŘJ a proto neměřili emise….Ať přijdu po opravě. Co si o tom myslíte ?Děkuji za odpovéď.
6.1.2022 8:31:13
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Kontrolka - závada ŘJ - Š.Octavia r.v. 2007 -1,6 l, 75 kW Dobrý den, pokud je při vyčítání závad řídící jednotky zjištěna závada související s tvorbou emisí, jedná se o vážnou závadu a vozidlo je vyhodnoceno jako nevyhovující. K odstranění závady je třeba provést diagnostiku jak benzínové části (může jít o závadu lambda sondy, katalyzátoru atd.) tak i LPG systému. Kromě toho, že montujeme a diagnostikujeme LPG systémy jsme BOSCH CAR SERVIS a Stanice měření emisí a s odstraněním závady Vám můžeme pomoct. Na servis se můžete objednat na tel. 606 659 530.