14.6.2011 7:51:04
Jméno:
Pavel Vondrášek Předmět:
Ford FocusDobrý den,
plánuji pořídit auto Ford Focus Turnier 1.6 16V, r.v. 2010 a plánuji ho přestavit na LPG. Byl jsem se zeptat v prodejně Fordu a ti mi řekli, že pokud nebudu mít přimazávání, že mi odejdou ventily.
Máte zkušenosti s přestavbami těchto vozidel? Zařízení od které firmy přichází do úvahy? Jaká je cena toho přimazávání a má to nějaké zařízení ve standardu?
Díky
14.6.2011 8:23:03
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ford FocusDobrý den pane Vondrášek. Informace prodejny Fordu mohu jen potvrdit. My už přimazávání Flash Lube nebo VAP Saver (identické vlastnosti – různí výrobci) do vozidel Ford, Opel a některých „Japonců“ montujeme několik let. Cena za montáž přimazávání ventilů je stejná: 1500 Kč včetně DPH. Těchto vozidel jsme my a v naši partnerské síti namontovali několik desítek bez reklamací. Pro zástavbu zařízení LPG přichází v úvahu pouze nadstandardní vícebodové sekvenční vstřikování. Nadstandardní proto, že ne všechna sekvenční vstřikování obsahují autoadaptaci, (tzn. umět se přizpůsobit změnám parametrů vozidla vlivem provozu, tedy stárnutí) a nastavení směsi LPG-vzduch v celém rozsahu otáček a podtlaku /výkonu/(tzn. je možné provést obohacení nebo ochuzení směsi ve vybraných partiích otáček a tak zbytečně nepřetěžovat motor ve volnoběhu oproti chudé směsi ve výkonu. Jsme zástupci několika renomovaných evropských firem (BRC, Landi Renzo, AcGas atd.) v České republice a proto Vám můžeme nabídnout vhodné zařízení v rozpětí od 28-tis. do 33-tis. včetně DPH. V ceně je zahrnuta i toroidní nádrž (místo rezervního kola, které můžete nahradit balíčkem S.O.S ) a ukazatel stavu paliva v nádrži LPG. Po koupi vozidla mě kontaktujte na 602 518 625 pro více upřesnění. S pozdravem Ing.Pataky - technik