Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Ukazatel

6.6.2022 16:43:15
Jméno: Jakub Předmět: Ukazatel
Dobrý den, chtěl jsem požádat o radu mám LPG Magic 3 a na přepínači nefunguje ukazatel stavu LPG v nádrži..
Pokaždé než se přepne na LPG tak svítí všechny čtverečky a když to přepne na LPG tak začnou postupně čtverečky zhasínat a svítí jen poslední čtvereček červeně jako rezerva a je jedno jestli je v nádrži plno nebo jen půlka nevíte prosím po čem jít aby to zase fungovalo jak má? Děkuji za odpověď
7.6.2022 7:56:23
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Ukazatel
Dobrý den, tento stav může být způsoben např. tím, že v diagnostickém programu je nastaven jiný typ čidla, než jaký je použit pro s snímání hladiny LPG v nádrži nebo že ukazatel stavu plynu není správně zkalibrován. Pokud byste chtěl vyzkoušet automatickou kalibraci sám, poslal jsem Vám postup mailem. Pokud by se to nezdařilo je třeba navštívit odborný servis a připojením k diagnostickému programu zjistit kde je závada a tu pak odstranit.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací