15.6.2011 16:32:14
Jméno:
Radek Koubík Předmět:
Kia Sorento 3.5 V6Dobrý den. Prosím Vás tímto o radu. Chtěl bych si pořídit starší vozidlo KIA Sorento 3.5 V6, r.v. 2004, najeto cca 160 t.km. Chtěl bych do něj nechat namontovat u Vás zařízení LPG. Nejedná se o malou investici a tak jsem začal zjišťovat jaké jsou zkušenosti případných majitelů takto přestavěných vozů. Zatím jsem žádné reference nenašel, tak jsem se dotázal přímo u autorizivaného prodejce KIA v Plzni. Zde mi sdélili, že přestavbu nedoporučují, poněvadž se rychleji opotřebovává motor, katalyzátor a že to způsobuje i jiné problémy. Známej mi řekl, že praskají hlavy. Máte prosím s těmito motory (montují se i do vozidel Hyundai) nějaké zkušenosti? Musí se zde monotovat i zařízení na přimazávání? Zároveň prosím o kalkulaci ceny montáže. Děkuji za odpověď. S pozdravem Radek Koubík
16.6.2011 9:02:04
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Kia Sorento 3.5 V6Dobrý den pane Koubík. Přiznám se, někdy Vás zákazníky skutečně lituji. Tu důrazné varování autorizovaného prodejce, tu rada Vašeho známého a k tomu to nepřeberné množství rádoby „odborných“ hodnocení o vhodnosti či nevhodnosti zástavby zařízení LPG na internetu. Já na rozdíl od smyšlenek přidám fakty: Za uplynulý rok jsme my a v naši partnerské síti namontovali celkem 23 ks vozidel KIA Sorento 3.5 V6. Všem škarohlídům LPG oznamuji, že k plné spokojenosti zákazníků. Nezaznamenali jsme jedinou reklamaci. Přimazávání není nutné, je to na rozhodnutí zákazníka. Cen a zástavby zařízení se pohybuje v rozmezí 35-39-tis. Kč podle druhu použitého zařízení a výrobce.
S pozdravem Ing.Pataky - technik