Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Jak nouzově odpojit BRC PaD + komunikace s benzínovou jednot

15.6.2022 10:12:20
Jméno: Slávek Předmět: Jak nouzově odpojit BRC PaD + komunikace s benzínovou jednot
re ing.Procházka --- mě spíše pane Procházka zajímal postup v případě vadné jednotky, už jsem se tím setkal a byl jsem nucen na dálnici vše přepojit, ale to bylo cca 8 let nazpět a a systém STAG 300 Premium.A i při vytažení pojistky docházelo k nepleše.
Děkuji
15.6.2022 13:40:08
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Jak nouzově odpojit BRC PaD + komunikace s benzínovou jednot
Dobrý den, v plynové řídící jednotce je modul, který po přepnutí na plyn odpojí benzínové vstřikovače a emuluje jejich činnost benzínové řídící jednotce. Pokud by byla závada v tomto modulu, pak je třeba zpět připojit benzínové vstřikovače a to buď ve sběrnici plynové řídící jednotky, nebo přímo najít napájení benzínových vstřikovačů a připojit je zpět, případně použít novou řídící jednotku, provést její nastavení autokalibraci a kontrolu plynové mapy v jízdních režimech.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací