Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Stag Q Box Basic 4V

26.6.2022 17:28:03
Jméno: Jan Douda Předmět: Stag Q Box Basic 4V
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda k systému Stag Q Box 4 potřebuji se systémem Renix kupovat emulátor? Vozidlo Renault Master 2,2i 1989. Bohužel mám nově přestavěné auto a vůbec nefunguje na plyn. Dali mi tam Renix Emulátor AEB454 a ještě jinak zapojený než je v jeho návodu. Dráty z ŘJ LPG vždy pouze jeden paralelně na plus benzínových vstřiků, druhý nezapojený, což ŘJ tak nemůže vstřiky samozřejmě odpojovat, ale dali emulátor a zapojili ho jako relé, je to celé divoké . Může se tento typ Stag napojit na benzínové vstřiky tak jako u běžného systému? Pan Coubal z Kolína neví a evidentně se na mém autě učí. Už jsem z toho nešťastný. Při posledním pokusu auto spotřebovávalo plyn i benzín naráz, přičemž bez benzínu okamžitě zhasne. Děkuji za odpověď, Jan Douda
27.6.2022 9:59:35
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Stag Q Box Basic 4V
Dobrý den, protož mi ve Vašem dotazu chyběli nějaké informace tak jsem si je doplnil a zjistil, že závada byla odstraněna.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací