14.7.2022 22:56:29
Jméno:
Milan Předmět:
Problém pri zošliapnutí plynuZdravím všetkých. Mám taký problém:montoval som splynovač ACgas Stag300-ISA2 na V8 Ford 4,8L v motorovom člne. Má to sekvenčné vstrekovanie, MAP senzor a mechanickú škrtiacu klapku so snímačom polohy ale nemá Lambdu sondu, Na benzín ide všetko v pohode, v podstate aj na plyne - pri vyšších otáčkach, v zaťažení, na voľnobeh všetko OK. Jediný problém je prechod z voľnobehu. Pri prudšom pridaní sa motor zakucká, nejde do otáčok, niekedy aj skape. Pri pozvoľnom pridávaní to je v pohode aj pri prudkon pridaní z otáčok nad cca 1000/min. ale z voľnobehu ten prechodový stav to je katasrtofa. MAP splynovača vyzerá že funguje normálne, otáčky beriem z cievky. Autokalibrácia ako-tak prejde, vyskúšal som už všetko. Neviete mi poradiť? Ďakujem.
15.7.2022 8:25:42
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Problém pri zošliapnutí plynuDobrý den, pokud budu předpokládat že instalace byla provedena správně a zapalovací soustava je v pořádku, pak se bude jednat jen o správné nastavení LPG systému zejména s ohledem na složení palivové směsi pomocí diagnostického programu v daném režimu.