Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Octavia 1.4 TSI 92KW kód motoru CAXA

20.8.2022 6:24:40
Jméno: Marek Předmět: Octavia 1.4 TSI 92KW kód motoru CAXA
Dobrý den, odpovídám na můj předešlý dotaz, možná paradoxně někomu pomůže někdy v budoucnu. Chybu jsem našel. Byl to zasunutý Bluetooth OBD2 adaptér to servisního konektoru Octavie. Normálně bez plynu by to nevadilo, používal jsem po výměně na Android autorádio. Kvůli aplikaci Torque. Jenže při stále připojeném Bluetooth OBD2 modulu do konektoru u řidiče, nekomunikuje řídící jednotka auta s jednotkou LPG jak by měla a předpokládám že ji chybí nějaké data. Jednoduše komunikuje s bluetooth modulem místo s LPG jednotkou. Po vytažení adaptéru už obě řídící jednotky spolu komunikují bez problémů a plyn se přepíná přesně jak má. Takže se dělím touto skutečností s ostatními, kdyby se čirou náhodou začal plyn chovat podivně po připojení dodatečného OBD2 bluetooth modulu z číny do systémového konektoru v mém případě Octavie 2 FL. Vše už je v pořádku a bluetoothl modul použiju pouze nouzově pokud budu potřebovat připojit diagnostiku jinak jen nervy :-)

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací