Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Oprávnění, certifikace??

23.11.2022 17:43:10
Jméno: Zdeněk Předmět: Oprávnění, certifikace??
Dobrý den jen bych měl. Dotaz ohledně osvědčení či akreditaci popř školení pracovníka který může provádět montáž LPG, u nás v firmě kolega odchází za jinou práci zdeu nás montovat. Dlouhou dobu plynové zařízení firma chce aby mě to zaskolil aucil já se ohanim tím. Že k takovému to úkonů potřebuji jistě řádně školení s s nějakou certifikaci akreditaci jak o. Mám třeba svářečské oprávnění emisní oprávnění atd, firma to nechce slyšet že má jako firma povolení prosím. O nějakou pomoc popř zákon paragraf atd abych se mohl bránit já sám za sebe říkám. Že potřebuji rande školení abych tuto činnost mohl vykonávat pokud se něco stane jistě by to šlo vše na mou hlavu předem. Vám. Mnohokrát děkuji za Vaši odpověď řadu atd, spozdravem. Zdeněk.
24.11.2022 7:02:54
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Oprávnění, certifikace??
Dobrý den, pro bližší informace mě prosím kontaktujte telefonicky na č. 602420268.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací