4.12.2022 22:41:20
Jméno:
Karel Předmět:
výkon reduktoruZdravím vás. Dne 18.11.2022 jsem psal příspěvek o znatelně menším výkonu na LPG.
K plynařovi jsem ještě neměl čas zajet.
Mám ale nový poznatek. Před plynové vstřikovače jsem vkomponoval manometr (rozsah 0-1,6 bar kalibrace 1%) takže celkem přesný.
Na volnoběh to drží 0,15 až 0,2 bar. Při přidání plynu cca 3000ot. ihned ukazuje 1,4 bar. ale vzápětí hned padá na 0,4 a dále postupně padá až k 0,1 bar.
Po vypnutí motoru ručička vystoupá na 1,4 bar.
V LPG nádrži je cca 3/4.
Mě osobně takové tlakové výkyvy připadají dost divné.
Mohl by za nízkým výkonem být právě ten nízký tlak ?
Vstřikovače mají sice proměnou dobu otevření podle snímače MAP, ale při tak nízkém tlaku se snad ani nestihnou zavřít ?
Udivuje mě, že mi plynař posledně tvrdil že diagnostika naprosto v pořádku a že výkon nemůže být menší, natož o tolik abych to poznal. Připadá mi, že se jen vymlouvá a neví si s tím rady.
Posledně jsem mu taky říkal, že se občas (někdy i 5x během 100 km) objeví na displeji nápis "porucha motoru, jeďte do servisu" Na benzín to nenapsalo ani za 300 km. Jakmile jsem přepnul na plyn po 10 km už se objevil nápis.
Jen mi znova řekl že diag. nic nemá zapsané.
Děkuji.
5.12.2022 8:27:28
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: výkon reduktoruDobrý den, nízký výkon může být způsoben tím, že po zjištění závady, kterou popisujete, jede motor v nouzovém stavu s omezeným výkonem. Bude tedy nutné provést diagnostiku a vyčíst paměť závad.
Dle toho pak provést opravu.