2.4.2023 12:28:16
Jméno:
Standa Předmět:
VW 1,6 MPi (75kw) - pozice vstřikovačů dle válců motoruDobrý den,
díky za reakci.
Již v minulosti, kdy jsem s tím měl velké lapálie a pomohla až komplet výměna všech vstřikovačů Landi Renzo (modré za černé).
177 000 - výměna cívek a kabeláže zapalovací soustavy
185 000 - výměna vzduchového filtru + výměna svíček, montáž nových Denso IK20TT (s životností 120tis km)
192 000 - výměna všech vstřikovačů Landi Renzo, seřízení palivových map
217 000 - kontrolka motoru se mi bohužel znovu rozsvítila
Aktuální seznam chyb:
P0172 - System is too rich (Bank 1)
P0302 - Cylinder 2 Misfire Detected
p0296 - Post catalyst fuel trim system too lean bank 1
P2196 - O2 Sensor Signal Stuck Rich bank 1, Sensor 1
Se vstřikovači jdu (troufám si říct) na jistotu.
Vycházím z toho, že se mi aktuálně stává, že při jízdě se občas rozbliká kontrolka motoru, s tím se rozsvítí i kontrolka ESP a motor několik sekund vibruje. Přesně toto se mi stávalo v minulosti a pomohla až zmíněná výměna vstřikovačů.
Jelikož od poslední výměny je to "pouze" 15 000km, chtěl jsem tak zkusit vyměnit pouze ten vadný. Měl jsem za to, že se jedná o válec 2, viz. chyba P0302, která na válec 2 odkazuje. Teď si nejsem jistý, protože se mi zdá, že se jedná o obecné znění chyby, nikoliv o odkaz na konkrétní válec.
Případně jakým způsobem zjistit s jakým válcem je problém?
3.4.2023 8:17:42
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: VW 1,6 MPi (75kw) - pozice vstřikovačů dle válců motoruDobrý den, domnívám se, že závada bude v zapalovací soustavě nebo v elektroinstalaci. Pravděpodobnost, že by byl vstřikovač po 25 tis km vadný je velice malá. Ke zjištění závady bude nutné provést diagnostiku a případně další doplňková měření. Pokud chcete jít cestou postupným vyměňováním dílů metodou pokus omyl je to možné, ale mnohdy je to ve výsledku dražší, než když opravu svěříte odbornému servisu.