30.4.2023 22:50:21
Jméno:
Petr Předmět:
Přímaz ventilů Zdravím,chci si nechat zaplynovat Toyotu Auris 1.6 97kw Valvematic rok 2016.u všech oslovených firem na montáž LPG mi bylo doporučeno přimazávání ventilů.....No a když jsem se rozhodl pro firmu co má hodně zkušeností a montuje italský systém Digitronic autogas kit. A v rozhovoru mi bylo řečeno že oni montují tento systém bez přímazu ventilů..... celkem mě to zarazilo... Řekli že dělají taxíky a že mají najeto přes milion km bez přímazu a že přímaz nechávají těm kdo to bez přímazu neumí nastavit.....co si o tom myslet? nějaké zkušenosti s firmou
www.autanaplyn.cz Jiří Hrachovec. ???? Děkuji
2.5.2023 9:23:02
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Přímaz ventilů Dobrý den, k firmě AUTAnaPLYN.cz se na tomto fóru vyjadřovat nebudu. Pokud chcete znát můj názor, pak naše firma tyto motory vždy přestavuje s elektronickým systémem ochrany ventilů, jehož účinnost byla prokázána testy provedenými německým TÜV. Námi přestavěné Aurisy si můžete prohlédnout v naší fotogalerii např. zde https://www.lpg-autogascentrum.cz/fotogalerie-mont azi/toyota/montaz-toyota-auris-1598-cm-2/. Mnohé z vozidel jsou vozidla služební s velkým nájezdem km.