11.6.2023 9:57:40 Jméno: František Předmět: Kia Carens 1.6 gdi 99kw Dobrý den. Nechal jsem si u vás předělat kia carens 1.6 gdi .99kw Mám najeto na lpg za dva roky asi 70 tis.km celkem 115000 km byl jsem u vás na doladení po 3000 km a potom po 10 tis.km kvuli chudé směsi od té doby všechno v bez problému. Jasné že dodržuji kontroly a výměny lpg filtru a aktualizaci .. chci se zeptat na tento motor jestli se seřizujete ventily a jestli u vás mohu objednat na kontrolu tlaku valcu a na celkovou kontrolu motoru a stavu lpg vstrikovací soustavy a nebo po jaké době či km mám nechat udelat kontrolu na autě.?
13.6.2023 7:17:38 Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Kia Carens 1.6 gdi 99kw Dobrý den, servisní intervaly jsou uvedeny v návodu k použití vozidla a servisní knížce. U LPG systému je servisní interval 20 tis. km, kdy se mění plynové filtry a rok nebo 10 tis. km pro provedení těsnostní zkoušky tzv. revize – též je uvedeno v servisní knížce LPG systému. Kontrolu tlaku válců a kontrolu LPG systému Vám samozřejmě můžeme udělat. Co se kontroly vůlí ventilů tyče potřebovali bychom znát VIN vozidla.