Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Tovární LPG Octavia II

11.8.2023 23:46:20
Jméno: Dominik Z. Předmět: Tovární LPG Octavia II
Dobrý den, před rokem jsem koupil ojetou Octavii II 2012 1.6 MPI 75 KW s tovární zástavbou Landi Renzo kód motoru CHGA a letos na jaře jsem začal mít problémy se startama, auto točí a chytne třeba až na třetí pokus naučil jsem se lehce sešlápnout plyn a auto naskočí hned, před koupí byla vyměněna LPG bomba ale jinak nevím zda byl servis LPG nebo spíš kdy prováděn s autem mám najeto cca 30 000km za ten rok. V servisu diagnostika pouze sporadická chyba lambda sondy před katalyzátorem jinak bez chyby, vyměněny svíčky, cívka palivový filtr a čidlo teploty ale starty opět špatné ale pouze když je teplo když je chladněji není problém, pokud vyjedu úplně LPG z nádrže auto startuje bez problémů.. jinak auto jede krásně jak na benzín tak i na LPG bez cukání bez sebemenšího problému, jen ty starty. Umíte mi pomoci v této věci a z diagnostikovat popřípadě seřídit systém nebo musím pouze do Škoda servisu? Děkuji za odpověď.
14.8.2023 11:25:42
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Tovární LPG Octavia II
Dobrý den, pravděpodobně půjde o závadu v LPG vstřikovačích. S Vaším problémem si dokážeme poradit. Objednejte se na servis na tel. 606 659 530.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací