Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - nestartuje na benzin

3.7.2011 12:49:10
Jméno: Láďa Předmět: nestartuje na benzin
Dobrý den, rád bych Vás poprosil o radu, mám felicii 1,3MPi 50kw, r.v. 98, LPG BRC. Koupil jsem si ji před třemi dny a s LPG nemám vůbec žádnou zkušenost. Někdy mi nejde nastartovat na benzin, tak musim startovat na plyn a když za jízdy z plynu přepnu na benzin, tak auto na benzin nechytí. Někdy zas na benzin nastartuje v pořádku. Na přepínači mam 4 diody + 1 diodu, která mi ukazuje aktivovany benzin nebo LPG. Nekdy se mi stane, že ty 4 diody blikají a nemam ponětí proč. Děkuji
4.7.2011 11:07:33
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: nestartuje na benzin
Dobrý den pane Ladislav.Předpokládám, že máte zařízení Sekvent 24 od firmy BRC. Vámi popisované závady lze odstranit opětovnou kalibrací a nastavením základních parametrů. Nevylučuji ani poruchu na některém z aktivních prvků. Navšívte našeho partnera ve Vašem okolí. Viz partnerská síť. Před návštěvou je kontaktujte, ne všichni naši partneři provádí servis BRC. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací