23.9.2024 20:19:21
Jméno:
Miroslav Novotný Předmět:
Ford Focus 3 1.6 16V 77kWDobrý den, vlastním Ford Focus 3 1.6 77kW - v cca 25000km jsem si ho nechal u Vás předělat na LPG. Aktuálně mám najeto 125000km a auto muselo být odtaženo. V servisu se musela sundat hlava a zjištěno, že je silně podpálen 1 vyfukový ventil a další výfukové ventily jsou taktéž na výměnu. Po instalaci jsem Vám jednou reklamoval, že pocitově auto na LPG jezdí hůře a poté reklamována aditivace - únik u hadičky z rozdělovače aditiva. Dle všeho jste nastavili i přes reklamaci chudou směs - dle všeho chudá směs dokáže podpálit ventily. O funkčnosti aditivace mám taktéž pochybnosti. Můžete zjistit, zda máte pro tento motor správné nastavení a provádíte montáž u tohoto motoru spavne? Aby motor kleknul ve 125t km je velice s podivem.. Děkuji, Miroslav Novotný
24.9.2024 8:27:05
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Ford Focus 3 1.6 16V 77kWDobrý den, v našem systému jsme zjistili, že poslední záznam o servisu Vašeho vozidla máme ze dne 14.04.2021 při nájezdu 84.688 km. Kde bylo vozidlo servisováno po tomto datu a jaké úkony byly prováděny bohužel neznáme. Domníváme se proto, že nebyl dodržen servisní plán a jeho nedodržení mohlo vést k problémům, které popisujete.