Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Honda CRZ 2011 //BRC s modrou barvu.

15.10.2024 22:04:47
Jméno: Vladimír Hofko Předmět: Honda CRZ 2011 //BRC s modrou barvu.
HONDA CRZ 1.5 2011 SEQvent 24. (montáž 2012) Jak prosím rozpoznat BRC vstřiky . V servisu mi řekli, na dotaz,jaký model numero tam mám,byla odpověd pouze, potřebujete vstřiky BRC s modrou barvu. Někde jsem četl,že jsou BRC modré vstřiky starý a nový typ,tak jak je rozpoznat v autě.
U klepání vstřiku se musí měnit všechny čtyři, prý to diagnostika nedokáže rozlišit?. Chápu,že vstřiky mají nějakou životnost od výrobce .Výměna vstřiků ale není složitá ,tak proč nevyměnit pouze ten špatný. Navíc když jeden vstřik stojí cca 3000kč. Děkuji za pomoc
16.10.2024 7:34:14
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Honda CRZ 2011 //BRC s modrou barvu.
Dobrý den, staré a nové vstřikovače BRC se liší konstrukčně. Starý typ je uchycen v liště matkou zatím co nový je uchycen segrovkou. Nelze proto zaměnit jeden starý typ vstřikovače za nový typ ale je třeba vyměnit všechny vstřikovače. Pokud vyměníte všechny vstřikovače, budete mít jistotu, že palivová směs bude ve všech válcích stejná, což při výměně pouze jednoho vstřikovače nelze zaručit z důvodu opotřebení zbylých vstřikovačů. Při výměně vstřikovačů je vždy třeba zkontrolovat plynovou mapu případně provést její korekce.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací