Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotaz

15.7.2011 11:53:28
Jméno: Pavel Předmět: dotaz
Dobrý den, docela často se mi rožíná kontrolka motoru.Vždy s tím jedu do montážní firmy,kde mě instalaci provedli a oni,že se mi pořád rozhazuje bohatost směsi,ale neví proč. Příště mi prý skusí vyměnit řídící jednotku plynu.Další věc co mě trápí je pokles otáček volnoběhu při dojíždění na křižovatku.Motor skoro chcípne,ale pak se normálně chytne na normální otáčky.Může to být tou špatnou bohatostí směsi? Prosím i o Váš názor čím by to mohlo být.Díky
15.7.2011 13:17:12
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz

Dobrý den pane Pavel. Je mnoho druhů a systémů zařízení LPG, je mnoho druhů vozidel a způsobů dodávky paliva do motoru. Žádnou z těchto informací jste mi neposkytl. Pokud máte ještě vozidlo v záruce, je třeba požadovat na montážní firmě odstranění závady. Když si neví rady, je třeba zařízení demontovat a požadovat peníze zpět. Těch příčin Vámi popisovaných závad může být několik, a to právě podle druhu a systému použitého zařízení k zástavbě LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací