8.12.2024 22:33:25 Jméno: Michal Předmět: Lpg Zdravím mám problém mohl by někdo poradit mám LPG reduktor kme gold měnil jsem membrány a o kroužky v reduktoru po montáži do vozu mi nechce přepnout na volnoběh ani při jízdě jen tehdy to přepne na plyn když to rozjezdu pak dám nohu z plynu tím pádem Brzdim motorem vznikne podtlal a pak to prepnu na LPG tak to pak na LPG jede i na volnoběh chová se to normálně ale jak vypnu motor a chci znovu přepnou na LPG tak to nejde bude to něco z podtlakem co ovlivňuje ten reduktor nevíte kde by mohla být chyba v tom reduktoru měnil jsem celou opravnou sadu je divné když otáčím regulačním šroubem tak by se mnel zvedat tlak předtím jsem mnel 1,35 bar a teď ho nedocílím a když jsem stěžoval a jelo to chvíli na LPG na volnoběh tak se po pár vteřinách tlak ztratil a preplo se to na benzin děkuji za odpoved
9.12.2024 8:24:27 Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Lpg Dobrý den, zřejmě při skládání reduktoru nastala nějaká chyba a proto nelze regulovat tlak. Přepnutí na plyn lze v softwaru nastavit jak v akceleraci tak i v deceleraci. Reduktor musí být připojen k sacímu potrubí. Navštivte plynaře, který diagnostickým programem zkontroluje správnou funkčnost všech akčních členů LPG systému a závadu opraví.