18.7.2011 11:01:39 Jméno: Michal Předmět: dotaz Dobrý den.Nejprve Vám musím pochválit webové stránky jsou dokonale propracované.
Před půl rokem jsem si nechal udělat systém lpg do svého osobnío auta Honda City rok výroby 2009 a zajímalo by mě jestli je nutné do tohodle vozidla přimazávání ventilů a sedel.Bojím se toho aby se mě nepodpálily ventily.A ještě jeden dotaz.Systém přimazávání Green add máté sním zkušenosti.Kolega ho má v autě a nemůže doladit kapaní.Olej který kape se mu slejvá ve skleničce a mohou se měnit přísady přimazavání.Děkuji za kladné vyřízení
18.7.2011 11:30:13 Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz Dobrý den pane Michal.Děkujeme za pochvalu stránek. Co se přimazávání týká, je mnoho názorů pro i proti. Stačí se proklikat několika fóry tohoto zaměření. My se strikně držíme doporučení zástupce firmy Opel (GM) v ČR, že do jejich vozidel se přimazávání instaluje. Na základě vlastních zkušeností provádíme montáž Flash Lube nebo VAP Saver i do vozidel Ford a některých " japonců". Se zařízením Green add nemáme zkušenosti a tak se k němu nebudu vyjadřovat. V současné době provádíme jako první testování systému VSR ( přístřik benzínu ) který by mohl klasické přimazávání eliminovat. Testování ještě není ukončeno. S pozdravem Ing.Pataky - technik