Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Chervrolet TAHOE

24.1.2025 0:29:02
Jméno: Ondra Předmět: Chervrolet TAHOE
Moc Vás zdravím, mistři plynu. Mám již 2. auto s LPG, ale chystám změnu. Zase bych rád LPG, ale dozvěděl jsem se, že u modelu, po kterém pokukuji je to problematičtější - jedná se o Chevrolet Tahoe 5.3L V8. s motorem V8-OHV Ecotec 3 (L83) Flex fuel, kde je to prý je to obtížnější. Hlavně kvůli vstřiku paliva a odpojování válců. Na Vašich stránkách jsem viděl některé předělávky i těchto modelů, čili je to asi reálné. Ptám se však, jak je to v praxi, co tam odchází dřív, jak to funguje, má to nějakou životnost a tak. Jsem laik, proto se na Vás obracím s dotazem. Velice děkuji za odpověď.
S úsměvem OK
24.1.2025 8:58:15
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Chervrolet TAHOE
Dobrý den, motor GM 5,3 V8, L83 je motor s přímým vstřikováním benzínu. Pro sdělení zda je přestavba možná a případně s kterým LPG systémem potřebuji ještě znát, jakou benzínovou řídící jednotkou je Váš vůz vybaven (nejlépe zaslat foto štítku řídící jednotky).
Je třeba vědět, že po přestavbě a přepnutí na LPG se vždy spotřebovává určité množství benzínu.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací