Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Landi renzo omega

5.4.2025 17:26:00
Jméno: František Předmět: Landi renzo omega
Dobrý den . Mam fabii 1.4 63 rok 2013 je to dovoz z Německa systém Landi renzo omega. Mam problém třeba po 200-400 km se mi rozbití pečené kuře a hláška P0137 nízké napětí v diagnostické sondě za katalyzátorem. Koukal jsem přes diagnostiku na Volty a když ledu na LPG tak háže fakt minimálním napětí 0.2-0.3 v a když přepnu na benzín tak vylitne napětí na třeba 0.80 v . Myslel jsem si že je sonda špatná ale není.. LPG v autě je z kalibrované, a vše běží jak housle bez problémů. Zajímalo by mne proč řídící jednotka LPG bere proud sondě nebo proč sonda hlásí hodně kyslíku jako chudou směs. Hlavně proč je LPG v autě připojené na diagnostickou sondu myslel jsem že komunikuje z řídící sondou před katalyzátorem.. dík za radu .
7.4.2025 13:38:18
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Landi renzo omega
Dobrý den, lambda sondu není potřeba připojovat. Pokud se připojuje, připojuje se vždy přední lambda sonda pouze pro účely čtení, ale na funkci LPG systému to nemá žádný vliv.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací